Η σπορά μας.. πιάνει τόπο!

To Farm to Fork είναι μια μικρή βιολογική αστική φάρμα στην οποία χρησιμοποιούνται σύγχρονες οικολογικές μέθοδοι βιοεντατικής καλλιέργειας (biointensive agriculture).

Πώς λειτουργεί η μέθοδος βιοεντατικής καλλιέργειας(bioentensive agriculture);

Χτίζουμε γονιμότητα με τους φυσικούς μηχανισμούς της γης και των ενεργών μικροοργανισμών του εδάφους, χωρίς βλαβερά χημικά λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα, παρασιτοκτόνα και βαριά μηχανήματα τα οποία μολύνουν την ατμόσφαιρα και την τροφή μας, με επικίνδυνες για την υγεία μας ουσίες.

Ποια είναι η φιλοσοφία μας;


Τα φυτά, δηλαδή το φαγητό μας, είναι ζωντανοί οργανισμοί. Στη δική μας φάρμα πιστεύουμε ότι αξίζει να τους συμπεριφερθούμε με όση αγάπη και φροντίδα διαθέτουμε. Για αυτό επιλέγουμε ποιοτικούς, βιολογικούς και ανεπεξέργαστους σπόρους, που παράγονται από μικρές μονάδες που σέβονται τις παραδοσιακές ποικιλίες.

Συγκομιδή και Παράδοση

Μαζεύουμε κάθε φυλλαράκι, στο πιο ιδανικό του στάδιο. Τα παραδίδουμε στον χώρο σας, εμείς οι ίδιοι. Εγγυόμαστε την ανώτερη ποιότητα, σε κάθε επίπεδο.
Το γεγονός ότι βρισκόμαστε μέσα στην πόλη, μας δίνει την δυνατότητα να μην αποθηκεύουμε αλλά να μαζεύουμε και να παραδίδουμε την σοδειά αμέσως μετά από την παραγγελία σας, διασφαλίζοντας την φρεσκάδα και την καλύτερη γεύση των λαχανικών μας και απαλλάσσοντας μας από τις μεγάλες μετακινήσεις που θα επιβάρυναν το περιβάλλον με περιττούς ρύπους.

Παρακολουθήστε καθημερινά τα νέα μας και ακολουθήστε τα βήματα προς έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο διατροφής ΕΔΩ

Στείλτε μας τα μηνύματά σας με τις ερωτήσεις και τις απορίες σας σχετικά με την καλλιέργεια των σπόρων μας, την φροντίδα που απαιτείται αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε! Βρείτε τα προϊόντα μας ΕΔΩ και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας στην φόρμα επικοινωνίας μας.

 

 

_________________________________________________________________________________

Leave a comment

Εβδομαδιαίο Farmbox!!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές για το μποστάνι σας από το blog μας! :)

Μετάβαση στο περιεχόμενο